torsdag 9 september 2010

Fysmonster

Samverkanskursen är slut. Den tog slut igår. Det var en av de mest givande och intressanta kurser jag har gått, och där den personliga utvecklingen har fått ta stor plats.
Dagen har varit tämligen oproduktiv. Förmiddagen ägnades förvisso åt lite planering av hur vi ska lägga upp vårt arbete där nere, men det var ganska lösa funderingar. Eftermiddagen skulle ägnats åt pistolskytte, men eftersom vi inte fann personen med nycklar till kassun så kom vi således inte åt några vapen.
Förmodligen är det mest effektiva att ägna tiden fram till middagen åt fys, och eftersom jag har ett par nya löparskor att slita ut innan vi åker ner så blir det nog att harva runt i spåret. Alternativt köra intervaller bort till Coop, köpa godis och powerwalka tillbaka. Det är troligen det minst sunda, men mest lockande.

Alternativet att inte springa alls finns inte. Jag har ett tvåkilometers fälttest framför mig att klara av innan jag åker ner.

Och jag ligger verkligen i lä, folk här är riktiga fysmonster.

lördag 4 september 2010

Fleecefilt

Det går fort. Tiden går så rasande fort att jag vill be någon att stanna världen en stund. Jag är godkänd på kursen i Uppsala och har avverkat en vecka på Livgardet.
En upplevelserik och lärorik kurs har jag också påbörjat. "Samverkan" Hur man pratar med folk och på ett snyggt och smidigt sätt får dem att prata om det man vill få fram. En vecka kvar på den kursen, men jag vill bara veta mer. Ge mig fler kurser i ämnet!

Jag har också avverkat en helg i Stockholm inklusive en bal på Riddarhuset. Det var riktigt tjusigt och en del nya bekantskaper blev det.

Just nu befinner jag mig i Smedjan och eldar i köksspisen. Kylan börjar uppenbarligen komma krypande, och vad är väl mysigare än att elda då?
Jag tror hösten är här, och den där billiga fleecefilten från Coop kommer garanterat att vara oumbärlig på logementet framöver.

Eller, jag är nog redan igenkänd, där jag hasar omkring med min oranga fleecefilt på kasern...